VERZENDING & RETOUR


VERZENDING

Op werkdagen worden bestellingen voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden. Op het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je hierover een e-mail. Alle bestellingen worden verstuurd via brievenbuspost van PostNL, dus thuis blijven is niet nodig.

Nederland & België

Bestellingen worden gratis verzonden vanaf €50. Voor bestellingen onder de €50 bedragen de verzendkosten €3,95 in NL en €4,95 voor BE.


Europa (Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken en Oostenrijk)
Bestellingen uit bovenstaande landen worden gratis verzonden boven €100. Voor bestellingen onder €100 bedragen de verzendkosten €7,95. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.


Rest van Europa
Bestellingen binnen de rest van Europa worden boven €150 gratis verzonden. Voor bestellingen onder €150 bedragen de verzendkosten €14,95. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.


Internationaal
Bestellingen buiten Europa worden gratis verzonden vanaf €200. Voor bestellingen onder €200 bedragen de verzendkosten €19,95. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

 

LEVERTIJD
Nederland & België: 1 – 2 werkdagen
Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Italië: 2 – 5 werkdagen
Rest van Europa: 5 – 8 werkdagen
Internationaal: 8 – 12 werkdagen
* Dit is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

RETOURNEREN

Wij hopen dat je blij bent met je aankoop! Ben je niet helemaal tevreden? Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Met uitzondering van de november en december, dan is de retourtermijn verlengt tot 50 dagen na aankoop!
Let op: Voeg altijd een briefje met je ordernummer en naam toe bij je retourzending.


Nederland
Voor retourpakketten vanuit Nederland dien je een retourlabel aan te maken.

Heb je eerder een track & trace email ontvangen in je mail? Onderaan in deze mail kun je eenvoudig je retourlabel aanmaken (retourkosten zijn voor eigen rekening).

Heb je geen track & trace email ontvangen, meld je retour dan aan door een e-mail te sturen naar support@leveer.nl. Vermeld hierin: je naam, het artikel dat je wil retourneren/ruilen en de reden van retour. Verstuur de retourzending via PostNL (retourkosten zijn voor eigen rekening) naar onderstaand adres:

Le Veer Retour
Grote Berg 62E
5611 KL Eindhoven
Nederland


Buiten Nederland
Dit zijn de instructies voor het retourneren van pakketten buiten Nederland. Het retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen naar onderstaand adres:

Le Veer Retour
Grote Berg 62E
5611 KL Eindhoven
NederlandTERUGBETALING
Het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 5 werkdagen na ontvangst worden teruggestort, mits het artikel niet beschadigd of gedragen is en in zijn originele verpakking zit. Le Veer heeft het recht om geretourneerde artikelen af te wijzen wanneer niet aan de voorwaarden voldaan wordt.