VERZENDING

Je bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen). Op het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je hierover een e-mail.

Alle bestellingen worden verstuurd via een brievenbuspakket van PostNL. Bestellingen in Nederland boven de 50 euro worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder de 50 euro zijn de verzendkosten afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Brievenbuspakket zonder track & trace €2,95 (niet verzekerd) of brievenbuspakket met track & trace €4,50 (verzekerd).

Voor alle orders buiten Nederland bedragen de verzendkosten €4,95 en bestellingen boven 100 euro worden gratis verzonden. 

 

RETOURNEREN

Wij hopen dat je blij bent met je aankoop! Ben je niet helemaal tevreden? 

Je kunt jouw item(s) binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@leveer.nl.

Vermeld hierin je naam, het artikel dat je wil retourneren/ruilen en de reden van retour. Vergeet je naam niet te vermelden bij de retourzending, zodat we zien dat het pakket van jou afkomstig is. 

Retouradres: 
Le Veer Retour
Zeelsterstraat 205a
5652 EH  Eindhoven
Nederland

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening en zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. 

Zonder verzendbewijs kunnen wij geen onderzoek starten naar vermiste retouren en worden deze dus niet terugbetaald. 

Het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 5 werkdagen na ontvangst worden teruggestort, mits het artikel niet beschadigd of gedragen is en in zijn originele verpakking zit. Le Veer heeft het recht om geretourneerde artikelen af te wijzen wanneer niet aan de voorwaarden voldaan wordt.