VERZENDING & RETOUR


VERZENDING

Op werkdagen worden bestellingen binnen 24 uur verzonden. Op het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je hierover een e-mail. Alle bestellingen worden verstuurd via brievenbuspost, dus thuis blijven is niet nodig.

Nederland

Bestellingen worden gratis verzonden vanaf €50. Voor bestellingen onder de €50 bedragen de verzendkosten €2,95 zonder track & trace en €4,50 met track & trace.

Bestellingen zonder track & trace zijn niet verzekerd wanneer het pakket kwijt raakt bij de vervoerder.

Europa (België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken en Oostenrijk)
Bestellingen uit bovenstaande landen worden gratis verzonden boven €100. Voor bestellingen onder €100 bedragen de verzendkosten €4,95. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Rest van Europa
Bestellingen binnen de rest van Europa worden boven €150 gratis verzonden. Voor bestellingen onder €150 bedragen de verzendkosten €6,95. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Internationaal
Bestellingen buiten Europa worden gratis verzonden vanaf €150. Voor bestellingen onder €150 bedragen de verzendkosten €11,95. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

 

LEVERTIJD

Nederland & Belgie: 1 – 2 werkdagen
Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Italië: 2 – 5 werkdagen
Rest van Europa: 5 – 8 werkdagen
Internationaal: 8 – 12 werkdagen
* Dit is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

RETOURNEREN

Wij hopen dat je blij bent met je aankoop! Ben je niet helemaal tevreden? Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@leveer.nl. Vermeld hierin: je naam, het artikel dat je wil retourneren/ruilen en de reden van retour.
Let op!
Retourzendingen zonder naam en ordernummer worden niet in behandeling genomen.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening en zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Zonder verzendbewijs kunnen wij geen onderzoek starten naar vermiste retouren en worden deze dus niet terugbetaald. Het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 5 werkdagen na ontvangst worden teruggestort, mits het artikel niet beschadigd of gedragen is en in zijn originele verpakking zit. Le Veer heeft het recht om geretourneerde artikelen af te wijzen wanneer niet aan de voorwaarden voldaan wordt. 

Retouradres: 
Le Veer Retour
Zeelsterstraat 205a
5652 EH  Eindhoven
Nederland