Toont alle 13 resultaten

Bag straps


Een complete outfit met een bag strap

Je outfit is pas echt compleet met een bag strap die je kan kopen bij Le Veer. Onze bag straps zijn gemaakt om aan je favoriete tas te bevestigen om de finishing touch te geven aan je outfit. In een klik maak je jouw schoudertas uniek en opvallend. Ontdek onze uitgebreide collectie bag straps, ook wel schouderband, tassenhengsel of tassenband genoemd.

Handgemaakte bag straps op bestelling

De bag strap die je kan kopen wordt met liefde en passie ontworpen en handgemaakt door ons eigen team. Alle tassenkoorden worden gemaakt op bestelling om overproductie tegen te gaan. Het duurt daarom 2-5 werkdagen voordat jouw bag strap die je kan kopen, verzonden wordt.

Verschillende kleuren tassenhengsels

Le Veer staat bekend om het gebruik van veel kleuren in haar collecties. Ook de bag straps uit de collectie zijn verkrijgbaar in een groot assortiment kleuren. Kies je voor een opvallende kleur, zoals groen of roze of ga je voor een subtiele bag strap die je kan kopen? De keuze is reuze! Voor een dosis aan inspiratie check je @le_veerjewelry op Instagram.

Tassenkoord uit touw

We gebruiken super sterk adventure cord, wat ook wel gebruikt wordt als klimtouw of zeiltouw. Dit touw is ontzettend sterk, waardoor de bag strap stevig aanvoelt en van hoge kwaliteit is. Ook de sluitingen die we gebruiken zijn bekend in de adventure wereld, waardoor deze niet snel verkleuren. Iedere schouderband wordt gekenmerkt door het beroemde veertje en een elegant logo plaatje.

Hulp nodig? Contacteer ons!

Heb je jouw perfecte match gevonden? Wacht dan niet te lang. Heb je nog vragen óf heb je hulp nodig bij het samenstellen van je favoriete combinatie? Stuur ons gerust een berichtje door een e-mail te sturen naar info@leveer.nl of neem contact met ons op via het contactformulier en we helpen je graag verder! Naast onze handgemaakte kralenarmbanden hebben we ook kettingen, enkelbandjes en oorbellen met parels. Happy shopping!