Toont alle 14 resultaten

Oorbellen


Oorbellen

Oorbellen kun je nooit genoeg hebben als je het ons vraagt. Of je nu op zoek bent naar gouden of zilveren oorbellen, oorbellen met parels of kleurrijke oorbellen, we've got it all! Bekijk onze uitgebreide collectie hierboven en geef je earparty die extra sparkle die het nodig heeft.

Oorbellen van Le Veer

Je sieraden collectie is niet compleet zonder oorbellen van Le Veer. Of je nu op zoek bent naar goldplated oorbellen, 925 sterling zilveren oorbellen, oorbellen met parels of juist kleurrijke oorbellen, wij hebben het allemaal. Mix and match je favoriete oorbellen en creëer je eigen persoonlijke earparty.

Hoge kwaliteit oorbellen

Onze oorbellen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materiaal. De basis van onze zilveren oorbellen bestaat uit 925 sterling zilver met een Rhodium plating eroverheen. Ook de basis van onze goldplated oorbellen bestaat uit 925 sterling zilver. Daarover is een laag 18K goud aangebracht voor een mooie gouden kleur en glans. Bij de oorbellen met parels worden de zoetwaterparels nauwkeurig geselecteerd om alleen de aller mooiste parels te gebruiken in onze oorhangers. Ook maken we gebruik van de mooiste zirkonia steentjes in onze oorbellen.

Handgemaakte oorbellen

Alle oorbellen worden met liefde en passie met de hand gemaakt. We stoppen veel liefde in het ontwerpen van de mooiste oorbellen en daarbij kijken we naar de nieuwste trends en kleuren van dit moment. Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om te shinen met je nieuwe oorbellen. Daarom verzenden wij alle bestellingen binnen 24 uur na het plaatsen van de order. Zo hoef jij niet lang te wachten om te shinen met je earparty.