Moonstone-ketting

Een moonstone-ketting is een accessoire dat niet kan missen in de bijoudoos van iedere kristallenliefhebber. Het is een stijlvol, elegant en ultiem vrouwelijk accessoire dat direct de aandacht trekt en prachtig schittert in het licht. Bij Le Veer bestel je eenvoudig en snel online een ketting met maansteen en andere unieke edelsteensieraden waarmee je iedere outfit nóg iets specialer maakt. Wil je graag een snufje magie toevoegen aan je look? Ontdek dan onze collectie met edelsteensieraden!

Bekijk ons volledige assortiment

Versterk je intuïtie met een parelmoerkleurige moonstone-ketting

Een moonstone-ketting uit ons assortiment is verrijkt met een prachtige maansteen die zich karakteriseert door een wit en grijs kleurenpallet en een parelmoerachtige gloed. Al jarenlang wordt moonstone gezien als een krachtige edelsteen met bijzondere eigenschappen. Zo zou de edelsteen onder meer de intuïtie versterken, een bevorderend effect hebben op de vruchtbaarheid én zorgen voor een betere regulatie van emoties. Naast de vermeende positieve effecten die de steen heeft op je fysieke en emotionele gesteldheid, is een ketting met maansteen natuurlijk een oogverblindend, tijdloos accessoire dat je perfect kunt dragen bij elk kledingstuk. Een paar bijpassende oorbellen erbij en je creëert een onbetaalbare look.

Combineer jouw favoriete items

Wil je een prachtige maansteen- (moonstone-) ketting bestellen met andere, bijpassende edelsteensieraden? Of gaat jouw voorkeur uit naar een ketting met amethist? Bekijk onze zorgvuldig samengestelde collectie, vind jouw favorieten en plaats direct je bestelling. Wij streven naar een verzendtijd van één à twee werkdagen, zodat jij al binnen een korte termijn kunt genieten van je nieuwe aankoop. Bij vragen of opmerkingen neem je eenvoudig contact met ons op via het contactformulier.

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 4222575957817803